Notícies/Noticias

Primeres jornades porcines a Misiones

Posted by:

Primeres jornades porcines a Misiones

 

Auditori d’UNEFAM – Província de Misiones – Argentina.

Tècnics d’Inti Veterinaris han participat en qualitat de ponents, a les primeres jornades de porcí que es van dur a terme els dies 20,21,22 de març en la localitat de San Vicente província de Misiones en Argentina.

L’esmentat esdeveniment va tenir com organitzadors a l’E.F.A. Quintanes i l’E.F.A. San Vicente de Paul,  a més a més amb  la col·laboració de varies empreses de la comarca d’Osona, així com també varies empreses locals.

En els tallers que es varen organitzar, es van tocar temes tan importants com el benestar animal, la genètica, les patologies més freqüents, la gestió dels purins…..

Al nou y confortable auditori d’UNEFAM ( Unión de Escuelas Familiares Agrícolas de Misiones) varen assistir una trentena de productors y tècnics de la zona.

Amb aquestes línees volem agrair,també,  la col·laboració de DIVASA-FARMAVIC que va
obsequiar a tots els assistents amb l’Atles de patologia porcina.

La idea va sorgir del grup d’estudiants del 2º Curs de Grau Superior de Gestió d’empreses Agropecuàries  de l’E.F.A.Quintanes, aprofitant del viatge d’estudis que els va portar a terres argentines. Per a ells, les nostres més sinceres felicitacions i agraïments. I, evidentment, per les escoles organitzadores.

Molts èxits en la vostra futura vida professional.

0


About the Author: