Notícies/Noticias

1er Seminari de Productivitat Porcina, Santo Domingo de los Tsáchilas – Equador

Posted by:

1er Seminari de Productivitat Porcina, Santo Domingo de los Tsáchilas – Equador

El veterinari Marco Antonio Jacho López, tècnic d’Inti Veterinaris ha participat en qualitat de ponent, en el 1er Seminari de Productivitat Porcina que es van dur a terme el dia 14 de desembre a les instal.lacions del Gran Hotel Santo Domingo.

L’esmentat esdeveniment va tenir com organitzadors

 a AGROEDITORIAL CIA. LTDA. I la seva publicació PORCICULTURA ECUATORIANA, amb l’aval acadèmic de la Universitat San Francisco de Quito.

Reconeguts profesionals vinculats al sector porcí van presentar en les seves intervencions, temes tan importants com la bioseguretat en les explotacions porcines, les lesions associades a problemes de maneig, la correcta alimentació i la seva influència en la rentabilitat de la granja, l’impacte ambiental, la importàcia del pes al naixement i les seves conseqüències, a més a més de la bioenzimació com a eina fonamental en la gestió dels fems i/o purins.

 Al seminari varen assistir unes 150 persones entre productors, gerents, assessors comercials, professionals agropecuaris y estudiants.

Amb aquestes línees volem agrair,també, la col·laboració de l’Escola E.F.A. Quintanes sempre preocupada por la formació profesional agropecuària.

0


About the Author: